Isnin, 21 Februari 2011

ice room ;p

aktiviti hujung minggu... kakak sibuk nak singgah kedai ice room ni... layan je la... ;p

eh lupa cite ni kedai ape yer... kedai ice cream la... kedai ni cantik... theme color hijau pucuk pisang... sekali pandang macam tpt karaoke pun ade... kat sini ada Wifi free... then ada gak menu western klu lapar bole la order sekali... buat tempat lepak2 sambil2 dating pun best jugak... hihihi

tengok ceria yg amat... depan Luqman tu ice cream yam / keladi... banyak... ble makan 2 org ice krim tu...

kakak Laila tetiba nak spagheti... huh... tadi kata nak makan ice krim je... chait...

Nayli... ice cream stoberi la... dia kan fanatic pink!

Mama punya... ???
durian tempura...
sedap!... makan dgn kacang tumbuk & chocolate rice yg di serve sekali... *_*

p/s : entry autopublish... tuan punya blog berkursus selama 3 hari... klu sempat saya log-in yer... *_*


TQ sbb sudi klik sini... klik la lagi...

14 ulasan:

  1. lum pernah p lagi...ingat nak p jugak nanti...huhuhu...

    BalasPadam
  2. wahhh...macam sedap je ais cream tu, nanti kalau trsesat sebelah sana boleh le singgah tapi kalau semata2 nak gi ice room rasa macam jauh jekan...

    BalasPadam
  3. tak aci!
    dah lama aku nak datang sini kak tapi tak kesampaian.sekarang ni tengah batuk.confirmed la tak sampai jugak.

    BalasPadam
  4. ICE ROOM kt Greenwood ker?
    lazatnyerrrrrrrr!!!!

    BalasPadam
  5. JunAina... rasanya kat tpt lain pun ada gak... cuma nak kena search branch dia kat mana...

    BalasPadam
  6. Arna... yg ni branch kat Prima Sri Gombak...

    BalasPadam
  7. Lynn... sedap!... betul sedap ;p

    BalasPadam
  8. Syida... batuk?... jgn la makan eskrem... makan la durian tempura... ;p

    BalasPadam
  9. Lazyf... kat Prima Sri Gombak... area shoplot baru... tepi jalan je...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails