Khamis, 24 Jun 2010

kebetulan yang... huh...

salam kawan-kawan

pagi ni masa tengah drive sempat layan HotFM - Fafau ngan AG borak pasal cite 'KEBETULAN'

haduiii...
pagi ini memang kebetulan yang tak best terjadi...

mula-mula...
jam 6.15 pagi... rumah blackout... hadui... ape hal ngan TNB nih... nasib baik Maria dah siap, kakak Laila pun dah siap, Luqman tengah nenen botol... Nayli je baru bangun... haih... pakat nangis ramai-ramai la pulak... terkejut sbb gelap...

lepas tu...
en.ejaM minta tolong hantar Luqman ke rumah pengasuh... sbb dia pun nnt kelam kabut nak siapkan Nayli gi tadika... so Maria pun ok la, tak pe la... dah alang-alang gelap tu keluar awal... angkut je la Luqman masuk dlm keta (nasib baik beg dia dah siapkan malam tadi lagi...huhu)

pas tu...
dah sampai kat rumah lama (rumah atas dulu-dulu...apartment) - lif rosak pulak... hadui... ade sebijik je lif yg function... tu pun sbb lif bomba... masak menunggu!... nak naik tunggu lif - LAMA... nak turun pun tunggu lif - LAMA... kakak dah bunyi 'Mama dah terang la...'

so...
kakak lewat sampai sekolah... huhuhu... sure nama dia kena amik ngan pengawas... sbb masa sampai tadi pagar sekolah mmg dah tutup... ngan sesapa yg lewat pun dah kena beratur... sian kakak... slalu nye 7.15... tak pun 7.20 pagi dah sampai dah... hari ni 7.45 baru sampai sekolah... sori kakak, Mama tak leh buat ape...

ade lagi tuh...
elok aje Maria keluar dari parking area kat skolah tu... tetiba je rasa sakit perut yg amat... ADUIIIIIII... apehal plak ni... mcm ade ribut ngan ombak besar!... ini dah bukan normal time... slalu belum subuh dah settle, kalau tak pun bila dah sampai opis... sabar la perut.... tunggu sat la... ADEHHHH... jem la pulak...
sampai opis mmg Maria jejak ke toilet la dulu... huhuhu...

yup... hari ni punch card merah... sampai opis dah dekat pukul 8.00... masuk keje pukul 7.30... hadui... nasib baik takde meeting ke... ape-ape la pagi-pagi nih...

hmmm... kebetulan yang tak best!


p/s : hmmmm... kebetulan hari ni PUASA... cobaaannnnn... sabaaarrrrr...
simply me = TQ sudi follow :)

4 ulasan:

  1. cobaaaan!
    ekekekeke

    selamat berpuasa :))

    BalasPadam
  2. kebetulan yang mmg tak disangkakan.. dugaan betul ye

    BalasPadam
  3. utk hari ni... mudah-mudahan esok sume ok... :)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails