Rabu, 11 September 2013

Makan-makan untuk Sona

kita kat Malaysia ni memang mewah makan... betul kan?
Alhamdulillah... negara aman... makanan mewah... kerja pun senang dapat... malas dgn rajin jer...

minggu lepas sekali lagi buat aktiviti makan-makan... kali ni jamuan makan untuk meraikan staf yang bakal meninggalkan ofis kitaorg... sorang TA unit ni akan pindah untuk jaga site projek HKL... yang sorang lagi student praktikal yg super serba boleh juga 'notty'... hihihi...

 ini semua opismate...yg kat depan-depan ni 'bos-bos' la....
yg student praktikal - Wan Sona bertudung merah... :)
staf yg pindah ke site HKL - Zul - tak sampai lagi masa ni... 

 makan di Pizza Hut sahaja... bos suruh order lunch set yg individual meal...

hadiah utk Sona dgn Zul

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails