Rabu, 18 September 2013

Hari Keluarga Cawangan Arkitek

pertama kali dalam sejarah...
Cawangan Arkitek tempat Maria bertugas mengadakan Hari Keluarga... seronok wooo...hihihi
(org lain tiap-tiap tahun buat family day tak heran punnnn...)

iye la... nak buat family day utk staf yg lebih 500 org bukan senang... nak memuaskan hati semua pihak pun bukan la perkara senang... nak cari penaja pun susah jugak... kitaorg nak cari penaja pun ada syarat... klu yg nak taja hadiah tu company yg ada kaitan kerja dgn ktorg - big bos tak bagi... hmmm...

setelah beberapa bulan meet + thing (meeting)... berbahagi jawatankuasa... pilih tarikh dan riki tempat... akhirnya kitorg sepakat pilih FRIM Kepong... pada 14 September 2013

kat sini best... selain pihak FRIM sediakan padang... alatan seperti khemah + kerusi pun diorg ada... pastu katering makan pun diorg ada... pastu game utk family day pun diorg incharge... yeayyy... best kitorg bole main dgn senang hatinya... :)

yg ni masa senamrobik...

suka sangat dgn signage ni... comel gitu...

kita rumah oren... jadi snap gambar rumah oren je... padahal rumah lain pun cantik jugak...rumah biru dgn tema smurf dia... rumah merah dgn garaj keta volkvagon... rumah hijau dgn pokok2...

prop photobooth kerja unit kitaorg...
terima kasih banyak pada Yon, Indra dgn Sha...

background photobooth... kitaorg datang FRIM jam 6.30 pagi utk siapkan booth ni...


anak-anak harus ada depan photobooth...

org yg buat mesti la ada... :)

acara kutip gula-gula...

rebutttt...

Mama tengah bagi coaching kat anak-anak... hahahaa...

eh... macam tengah kawad?

yeayyyy... rumah oren juara rumah terbaik...

5 ulasan:

  1. kami takde pun sambutan hari keluarga.. kampeni betul2 kerja utk kampeni.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. owhhh... kalau gitu kiranya kitaorg masih bernasib baik ada la ye... :)

      Padam
  2. kreatif dan ceria sangat.. akitek la katakan :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ sue... dulu kalau kat cawangan pendidikan buat, pun bole jadi best jugak... :)

      Padam
  3. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)


    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails