Isnin, 7 Januari 2013

hari pertama 2013

kalau ikut kan... dah bole jadi cite basi dah ni... ye la... sudah masuk minggu ke dua Januari dah... baru nak up cerita... huhu... awal tahun ni... tiba-tiba je banyak kerja di ofis... tak sempat nak layan blog... nak update... nak blogwalking... dua-dua terbatas... :(

tapi tak pe la... cite jugak sebagai kenangan diri sendiri... 
kemana kitaorg pergi?... hehehe...kat fb Maria, ada la update 'melawat kawan lama'... hahaha... iye la kawan la sangat... kawan-kawan kat Zoo Negara... ini pun pergi sebab en.ejaM dah berjanji dgn anak-anak nak gi jalan sebelum naik sekolah...

 tak faham... kenapa tiket dewasa - rm25, tiket kanak-kanak rm6... 
apasal beza sangat?... berapa ratus peratus beza nih?...

 pandangan hadapan yang memang tak pernah berubah...
ini lawatan ke-3 kakak Laila... lawatan ke-2 untuk Nayli... dan pertama kali untuk Luqman... :)

 nak jugak bergambar depan siamang yg bising... :)

 budak ni langsung tak nak jalan... jalan sekejap je - sibuk 'kaki dah patah'... nasib baik tergerak hati nak bawa stroller...

 animal show jam 11 pagi...

 seronok kakak laila menderma rm10 kepada burung kakak tua tu... ;)

 dah ada butterfly park... 4 tahun lepas masa pergi - takde lagi tempat ni...

 pun macam tu, kakak laila kata... butterfly park yg kat cameron highland lagi best dan lagi besar...

 harimau bengal yg sombong... susah betul nak snap gambar... suara dia mengaum - kemain... sebatu dah dengar... huh... besar betul rimau ni... 

dari jam 10 pagi masuk... round keliling Zoo sampai jam 1.30 ptg... tu yg dah tertido si Luqman... serius penat yg amat... hehehe...

4 ulasan:

  1. saya pergi apsal takde show???

    BalasPadam
    Balasan
    1. show jam 11... awak terlepas waktu tu kot... :)

      Padam
  2. salam puan,
    wahh, hari tu ada lalu kat zoo tapi tak singgah, alasan tak ada apa2 yg menarik.Tapi kalau ikut gambar2 blog puan ni, banyak yg menarik.
    Cantik rerama tu.menyesal tak singgah hiss2

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails