Isnin, 26 April 2010

aku dan FB

hahaha... nak gelak jahat dulu... bukan la jahat, tapi since Maria dah ade broadband sendiri ni, bole la layan FB (kat opis FB kena blok - tak leh masuk...) saje2 la cari kengkawan lama zaman sekolah rendah + menengah dulu... jumpa?

harus memang jumpa - FB kan... so Maria pun saje la send msg + add friend kat kengkawan yg dah jumpa tu... pastu Maria offline - penat la nak merayau kat FB tu... sok nye (hari ni la...) bederet email kengkawan yg dah reply... wah best nye... TQ la korang ingat gak kat aku ini...

tapi yang tahan nye, ade pulak kengkawan yg tulis 'Eh eh awak tak berubah la... sama je cam dulu...' aduhai kat mana yg sama itu kawan ku? ... kalau kata bentuk badan, aku dah kembang tak lagi kerempeng cam dulu?, bentuk wajah pulak dah tembam tak tirus lagi cam dulu? kepala pun aku dah tutup, tak lagi free hair cam dulu?... kat mana yg tak berubah tu? mula la tuh perasan maintain cun... hahaha... sesapa nak muntah silakan... perasan tul ngko ni Maria...

ape pun kawan2, banyak dah perubahan Maria, muke je kot tak banyak beza... salam berjumpa lagi + rindu kat korang semua...


p/s : teringat balik kat zaman sekolah dulu... nakal yg amat... ehhh korang yg kat KL kot teserempak masa shoping kat SOGO tegur2 la... korang nye muka kan dah berubah... aku tak cam lah... hehehe sori ;)

2 ulasan:

  1. aku ada FB, cari kawan lama. tapi x pernah add :)

    BalasPadam
  2. cari kawan ppuan jer... lelaki maleh ah

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails