Isnin, 28 Mei 2012

kursus di JB

Maria katakan ini kursus 'DUDUK MAKAN'...
hehehe... jahat mulut sungguh... karang kena cili baru tau... dah la lama tak update blog... ;p

iya la... mana tidak nya... 
bangun pagi lepas subuh dah boleh breakfast... 
lepas makan masuk kelas (duduk dlm kelas) dengar ceramah... 
lepas tu pukul 10.30 - rehat... pegi minum pagi pulak...

masuk kelas sambung duduk dengar taklimat... sampai tengahari... lepas tu pegi lunch...
lepas lunch rehat (tido!... hahaha)... jam 2.30 ptg sambung duduk dlm kelas... 
(ya... mmg ada peserta yg ter-sambung tido... tapi bukan saya ye...)

lepas taklimat sesi petang... jam 4.30 ptg... ada minum petang lagi... lepas tu mmg rehat la...
jam 6.30 ptg dinner dah sedia... harus makan dulu sbb jam 7.00 ada date dgn Fahrin dan Fasha... hahaha...
8.30 mlm sambungan duduk kelas malam sampai 10.30 malam...
habis kelas ada lagi minum malam... 

haaa... amik nko... 3 hari pegi kursus... berat badan bole naik 2kg... kakakakah...

 ini view sekitar hotel tempat Maria menginap... komplek kastam... ;p

 sekitar bandaraya JB

 Jambatan Tambak Johor... view waktu subuh dgn senja sangat cantik disini - jem... nampak lampu merah bersusun...
tempat menginap mmg sebelah je dengan tambak johor ni... dan tak pasal-pasal henpon Maria memandai roaming line SingTel... pastu Maria plak pagi-pagi buat wakeup call utk en.ejaM (tak perasan line dah tukar)... tetiba je kena caj rm2.70 untuk panggilan 36 saat... haduii... rugi pagi-pagi... ceh...

 tak banyak gambar semasa kelas... ini masa demo cara bersalam...

eh... tetiba je kelihatan lebih kurus daripada biasa... emmm... hehehe...

4 ulasan:

  1. betul la kak, nampak kurus dari biasa ^_^

    lama dah tak kursus best2 sejak tinggalkan jkr.. sob..sob..

    BalasPadam
  2. Tak apalah asal makan utk hidup dan bukan hidup utk makan..

    BalasPadam
  3. Time ni la tak payah susah susah pikir nak masak apa. Dah depan mata maria. Tibai je la. Naik 2 kilo tu tak berat mana pun haha..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails