Rabu, 2 Mei 2012

ahad selepas BERSIH

hari dimana sekolah kakak Laila & Nayli mengadakan hari usahawan... sepatutnya pada sabtu 28hb... tapi disebabkan 'ada perlawanan BERSIH jalan' kata kakak... maka aktiviti sekolah ditunda hari berikutnya  Ahad...

awal pagi masa Maria sampai ke sekolah masih ada sebahagian jalan menuju pusat bandaraya yg masih ditutup... masih ada sebahagian anggota polis bertugas...

emm... lantak la... kita nak pegi sekolah je bukan nak buat apa-apa pun...
yang penting kakak happy dan enjoy join aktiviti sekolah dia... Maria yg penat sbb kena duduk jaga Luqman pulak... kakak duorg tu dah tak tau hilang ke mana?... sambil mengabiskan duit kupon yg telah dibeli sebelumnya...

mana abah diorg... owh... en.ejaM dia ada jamboree di Jasin - sepatutnya kitaorg ikut sekali... tapi sbb kakak nak pegi sekolah juga... maka berpecah dua la jadinya... ;p

 tiada gambar di sekolah kakak... ini gambar di The Mall... kitaorg pegi makan disana lepas balik dari sekolah kakak... ;p

 kitaorg memang tinggal di zon BERSIH... apa nak kisah?... ^_^
 

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails