Isnin, 16 Januari 2012

eh eh... bangun lambat ke?

hehehe... lewat pulak up entry untuk pagi Isnin ni... 
ok... Maria dah balik kerja... cuti sakit hari tu untuk jumaat je... kaki yang terseliuh tu dah ok sket... semalam kita pegi urut gak... hahaha... ingkar arahan doktor... tapi ok la... lepas urut rasa lebih lega bila berjalan... cuma bila naik turun tangga je susah sket... masih sakit sket... ;p

pagi ni sampai opis... takde power supply kat line komputer... terjejas juga la 7-8 orang yg kena macam Maria... ha pasal ni la tak on komputer... tak bole buka blog... bosan je menunggu... hmmm... 

ni la baru ada power supply... baru on komputer... nak buka mail-mail rasmi dulu... tengok tugas-tugas yang datang... sambil buka blog... ;p

owh... hari opismate buat makan-makan kat Tupai-Tupai... tapi Maria tak join kot... sbb tengahari kan Maria ada appoinment tetap dengan Laila & Nayli kat sekolah... :(

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails