Isnin, 28 Mac 2011

Earth Hour 2011 - gagal ?

rentetan dari kempen malam kelmarin
 bukan gagal hak yg sedunia tuh...
bagi semua org yg join tutup lampu... tutup tv... tutup segala yg berkait dgn elektrik... TAHNIAH ^_^...
satu jam je kan malam kelmarin tu...

tapi yg satu jam tu la Maria GAGAL buat... :(
gara-gara si Luqman tu... ketakutan... menanges... haih... haru... baru je off segala 5 minit... bukan la tak pasang lilin... pasang... pun dia nanges jugak... ye la dia tak biasa dgn 'blackout' nak buat camne kan?...

tahun lepas masa Earth Hour Luqman baby lagi... ^_^ tak paham apa walaupun gelap masa tu... hehehe... kakak-kakak excited je dgn lilin... pastu tengok rumah lain semua pun gelap... sronok je la... sesekali mcm ada 'candle light dinner' padahal tak de makan-makan pun masa tu... ;p

lagi satu tahun lepas ktorg masih kat 'rumah atas kayangan'... skrg ni dah 'rumah atas bumi'... feeling dia lain sket... sbb tengok jiran sebelah-sebelah ada gak yg tak padam lampu... klu kat rumah lama dulu ktorg duduk tkt 9 bole nampak rumah area satu taman off lampu... tu yg best... ni nampak jiran keliling terang lagi... ape kes?  

ok... sudahnya... buka juga satu lampu kat living area sambil tengok tv... yg lain off kan... support juga walau pun tak dpt 100%... ^_^

ok... selamat bekerja di pagi isnin semua ^_^

10 ulasan:

  1. Khalish pun sama ngan Luqman..baru tutup lampu, dah takut...

    rosak gak Earth Hour 2011 Bapak..heheh

    BalasPadam
  2. hehehe... ade gak geng... tak la rasa bersalah sgt... ;p

    BalasPadam
  3. aku pun gagal kak.aqid tengah kene ciken pox.meragam je.maka tak dapatlah berearth hour.maafkan aku, dunia.

    BalasPadam
  4. kami tutup lampu 1 malam, sbb takde kat umah... hehehhee

    BalasPadam
  5. sy tutup lampu sume. b4 kuar dr umah. kire support gak kan? hehehehe

    xpe.. thn depan.. ok kot luqman..

    tp bapak thn depan.. ilhan lak takut gelap.. heheh cube thn 2013 lak

    BalasPadam
  6. Yang penting kita guna elektrik secara berhemat

    BalasPadam
  7. Syida : dah dimaafkan... ;p

    BalasPadam
  8. cikbedah : dgn Ilhan skali nko komen ???

    BalasPadam
  9. Sharinginfoz : betul... hari2 kena ingat... ;p

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails