Selasa, 27 Mac 2012

wajah baru blog + blogger dashboard

haduiii... kita godeh-godeh... konon nak tukar background... iye la... nak gak wajah baru kan... 
sekali ada pulak butang - apa ntah nama dia - tapi ada tulis start April la...
kita pun klik... alih-alih terus jadi gini...

nak balik kepada asal yang dulu-dulu... takde dah...
nasib la... ;p
korang dah tukar?

15 ulasan:

  1. nampak tadi tapi tak berani nak tekan
    takut MELETOP :)

    BalasPadam
  2. tekan la... tekan la... ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la dengan saya...tangan gatal p tekan....

      selamat tengahari cik ejaMaria

      Padam
  3. dulu su dah pernah jadi mcm ni. boleh la kak tukar asal balik, tapi tak reti nak ajar. hehehe

    BalasPadam
  4. okey, ada gambar roda kat sebelah word english belah kanan tu kan, blogger option. akak tekan, then select old interface.

    BalasPadam
  5. oppp..chop ..da tau da camne nak tukar

    kat bhgian atas kanan tu ade box english tu kan
    sebelah dia tu kan de gambar cam bearing tu kan..klik ...pas tu tekan old blogger interface..

    dah balik ke yang lama...

    sekian....hehehe

    BalasPadam
  6. kita pun xbrani nak tekan.

    BalasPadam
  7. lama da tukar..hik hik..dari thn lps lagi.
    tp kalo nak yg lama ada je.
    gi kat dashboard tu. klik kt gmbr cam skru tu. nati ada dia tulis "old blogger interface"

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe... jumpa dah... yg ni mcm lain sket dari yg tahun lepas kot... tapi pun rasa cam tak best sangat... ;p

      Padam
    2. hehehe... jumpa dah... yg ni mcm lain sket dari yg tahun lepas kot... tapi pun rasa cam tak best sangat... ;p

      Padam
  8. ramai blogger tgh pening setting yg baru ni...

    BalasPadam
  9. jom Earth Hour...http://www.earthhour.org

    BalasPadam
  10. err.. ada setting baru ke haha..

    BalasPadam
  11. yg gmbr tu eh???
    dh nk sethn kot sy tukar.. ekekekekekek...
    rasa ok jugak gune yg ni... tp klu time intrnet tgh slow.. mmg leceh guna yg ni.. tukar balik ke lama... ringan

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails