Isnin, 5 Mac 2012

penangan bila ramai...

tak tahu sape punya angkara... bila tanya kat Laila & Nayli... macam-macam version keluar cerita... emmm... lantak la... dah nak jadi gitu... nak buat apa lagi... lagi pun dari awal lagi Maria mmg dah tegur 'design' en.ejaM tu... tapi dia buat gak... kan... dah hancur dah... ;p


patah-riuk masa majlis beday Laila hari tu... dah ramai kanak-kanak kan masa hari tu... nasib la kamu buai... kesian kamu... tapi ok gak... sbb takde pulak aduan kanak-kanak yang cedera sbb jatuh buai... so takpe la... 

emm... agak-agak bila 'zaman' agak nya en.ejaM nak repair balik buai ni... ;p

6 ulasan:

  1. Buang yg sandar tu kak :-)

    BalasPadam
  2. ala... tak syok bila tak bole sandar... ;p

    BalasPadam
  3. ni mesti berganti2 yang naik sampai patah ni.. :)

    BalasPadam
  4. OneSimpleMother : iya la tu kot... ;p

    BalasPadam
  5. Bujal : kalau putus + jatuh... sure ada yang menangis masa tu...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails