Rabu, 3 April 2013

WW : yang pertama

assalamualaikum...
lama kita tak update blog kan?...
maaf... :)

entry 'panaskan enjin' nak pujuk mood menulis... hehehe...

orang lain pakai beg Coach... kita pun nak jugak... :)
Alhamdulillah... simpan sikit-sikit merasalah jugak...

* bila dah pakai sendiri, baru tahu kenapa sesetengah org tergila-gilakan beg Coach ni... :)

** kalau minat nak beli gak... bole rujuk kat sini untuk riki - Lizzi's Collection

12 ulasan:

  1. wow... glakmer mak jemah...

    BalasPadam
  2. aler, kita ni bila nak merasa...
    ok tunggu duit cukup...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. simpan sikit-sikit... macam 'kak ros' awak la... simpan dari kecik nak beli cincin berlian... ;)

      Padam
  3. wah.. tahniah dear.. kiki.. wlpun mama sendiri belum pernah merasa pakai tp tumpang seronok je la.. hahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. jadi la kan... dulu pun kita tumpang seronok tengok org lain beli... :)
      simpan niat... lepas tu simpan duit... insyaallah dapat...

      Padam
  4. wow jurulatih you.. cantiknya maria. nape tak beli sedondon..? eh.. sibuk pulak kita.. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hajat hati mmg nak sedondon yg range 'colorblock' tu (yg color wallet tu) tapi range colorblock mahal... lari budget.... hahaha...

      Padam
  5. bestnya. apa rasanya? hehe

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. lawa... mmg tak dapat dinafikan...

      Padam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails