Jumaat, 28 September 2012

he just happy...

semalam... dah ye birthday Luqman kan... jadi malamnya harus ada acara makan di luar... yeay... kakak-kakak gumbira...

tempat pilihan - takde dalam kepala... ye la... dah tak plan langsung kan... tapi Mama rasa macam nak makan kek aiskrim Baskin Robin... so ke AEON (jusco) Wangsa Maju lah kita semua...

sampai je kat Baskin Robin... memasing dah eksited... beday boy lagi la seronot... happy kemain nak makan kek aiskrim... tengok kat peti display banyak nya aiskrim dia... jadi Mama pun tanya la... sekali budak kedai tu cakap semua kek tu dah ada owner... huhuhu... frust... katanya lagi kalau nak kek aiskrim kena order 3 hari sebelum... jadi... ???... kita beli aiskrim je la... takde kek sudaaa... :(



 beday boy yg hepi makan aiskrim...

 imam muda Luqman - baca doa selamat...
hehehe... doa makan je la... bukan doa selamat pun... ;p

 kakak Nayli tolong amin-kan doa...

 kakak laila tolong makan-kan... hehehe... background kemain Kenny Rogers nko... semalam masa decide nak makan kat mana - kakak laila kata nak makan nasi... jadi ke chicken rice shop je la kita... Mama ingat nak pekena pasta... tapi dah anak takmo... tak pe la... layan je la... ;p

hepi je semalam... jalan-jalan... makan-makan... iye la birthday dia...

* Mama tengah riki blog nak buat kek aiskrim - tak puas hati sebab semalam tak dapat beli... takpe Luqman... tak dapat beli kita buat sendiri... nanti kita makan puas-puas kat rumah yek... ;p

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails