Selasa, 24 Julai 2012

^_^

Salam 4 Ramadhan 1433H

emmm... lama saya tak update blog ye... agak-agak la puasa... blog pun puasa juga... hehehe...

ok... semalam saya sambung cuti... selepas puasa 2 hari... semalam Luqman demam... padahal dia tak pose pun... kalau kita tanya Luqman kata : wuasa... wuasa makan laa... ;p

so semalam adalah hari menjaga anak di rumah... hari ni baru kembali ke ofis... jadi baru bole layan blog... emmm... takde apa nak update sangat... jadi kita nak baca blog kengkawan dulu... lepas tu nak settle HRMIS ni... argghhh... malas tul nak isi SKT tengah tahun ni... :(

* ada niat nak ke Jalan TAR - cari kurma Ajwa... yg tahu ada jual kat jalan TAR tu je... tempat lain tak tau... jadi tengahari nanti kena la 'panjangkan' langkah ke jalan TAR... jangan malas sudah... kalau malas takde la kurma Ajwa... ;p

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails