Isnin, 9 April 2012

hi!... saya ada... ;p

emm... beberapa hari tak update blog... sebab?...
kalau nak tulis... banyak... macam-macam hal - minggu lepas server line kat opis 'ngok-ngek'... ntah apa hal... cucuk broadband oun slow... terus hilang mood nak blogging...

bila weekend pula... biasa la Maria kan 'bibik hujung minggu'... mana sempat nak ketuk keyboard pc tu... aaa???... blogging guna android?... mana ada tak mampu lagi nak pakai android gitu... tunggu tabung nuffnang lagi 4-5 tahun la kot baru bole beli... ;p

nak best lagi... kamera Maria - cik Nik tu meragam lagi hujung minggu hari tu... dah la abis bateri - lens dia tak tutup... cari bateri spare takde pulak... ntah hilang kat mana gak nya... pagi ni bila kat ofis - charge bateri... try masuk balik dlm kamera - ok pulak - lens boleh tutup balik... Alhamdulillah... kita dah nak nanges ingatkan rosak lagi cik Nik tu...

ok la... nanti-nanti update lagi (klu ada benda best la)... ni nak buat keje dulu... bye... ;p

1 ulasan:

  1. aku kalau kamera rosak, mmg aku susah hati la...huhu...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails