Rabu, 28 Ogos 2013

selepas puasa sebulan...

aktiviti jamuan makan pun sebulan....
ayyoorrkkkk...pengsannnnn....

Salam syawal kawan-kawan...
haduiii... mengah Maria rasa... mengah makan... bila ada hari-hari yg takde jamuan makan... kita puasa... bagi perut rehat... hahaha... pastu mengah mengemas... lepas makan-makan kena la kemas kan...

ini la... trend masa sekarang... selepas habis puasa... bulan raya adalah bulan penuh sesi makan-makan... serius Maria tak terikut + tak larat nak ikut semua...

kebiasaan Maria dgn en.ejaM... kitaorg mesti habiskan beraya rumah saudara-mara masa minggu pertama raya... kalau ada yg takde kat rumah tu... maknanya...kita cari tahun depan je la... hihihiii... sebab apa...minggu 2-3-4 berikutnya sure macam-macam open house... jadi yg ni pun susah nak susun jadual...

minggu lepas mmg penuh dgn makan-makan... jamuan cawangan... jamuan ofis... open house rumah ayah en.ejaM... pastu family Maria punya makan lagi...
 jamuan raya cawangan arkitek - bertemakan Prismawarna Aidilfitri
(kita dapat kembar baju...hihihii)

gambar kenangan makan-makan kat opis pulak... tema baju hitam putih kelabu... tapi biasa la ada yg tak nak ikut tu... nak buat camana?...

minggu ni pun ada ofis jiran buat makan... pastu ada makan-makan jamuan perpisahan pulak... weekend ada sedara dah jemput datang makan rumah dia... tapi, masa yg sama sepupu en.ejaM nak kenduri kahwin weekend ni... erkkk... sian perot nak hadam makanan...

* patut la ramai yg bersungut... puasa turun 4kg... raya naik 6kg... kuikuikuiii...

4 ulasan:

  1. mcm kenal jer dalam gabar tuh...ada en fadhlan ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya... ada en.fadhlan... kenal ya?

      Padam
  2. salam dik.
    ee cantik sangat lah baju warna biru tu, sesuai ngan fesyennya.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails